Intem
HomeContactSearch
Actie
HomeOver onsDienstenProductenContact
 
 
Webdevelopment
 
Intem is een ervaren onderneming op het gebied van webdevelopment. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een functionele en mooie website bouwen voor uw bedrijf.

Een eigen website biedt tal van voordelen. Zo kunt u uw diensten en producten internationaal adverteren om zodoende uw klantenkring uit te breiden. Uw bedrijf maakt een professionele indruk en vergaard meer bekendheid. Het gehele jaar door, dag en nacht, is uw website toegankelijk voor iedereen over de gehele wereld.

De opmaak van de webpagina zal moeten aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf. Een stukje herkenning van de huisstijl is van belang om bezoekers die al bekend zijn met uw bedrijf een vertrouwde indruk te geven.

Het beheren van uw website kan door Intem worden bewerkstelligd zodat uw bedrijf er maximaal van kan profiteren zonder dat u er veel tijd en aandacht aan hoeft te besteden.
 
 
 
Producten assortiment
 
Hardware - Onze aanbevelingen zullen plaatsvinden op basis van een gesprek die wij met u voeren zodat wij... Lees meer
 
Software - Door de onafhankelijkheid en uitgebreide kennis van Intem kunnen wij u begeleiden in het kiezen van de juiste software, zodat u... Lees meer
 
Webdevelopment - Intem is een ervaren onderneming op het gebied van webdevelopment. Hierdoor kunnen we... Lees meer

 
 
Home   |   Over ons   |   Diensten   |   Producten   |   Contact

© 2009 Intem, Alle rechten voorbehouden.