Intem
HomeContactSearch
Actie
HomeOver onsDienstenProductenContact
 
 
Beveiliging
 
Doorgaan met uw business, zelfs bij calamiteiten? Intem biedt de helpende hand bij het inventariseren en implementeren van de benodigde beveiligingsoplossingen.

Informatie die op elk gewenst moment beschikbaar moet zijn. Vanaf elke locatie, waar ook ter wereld. Intem ontwerpt daarvoor de onderliggende ICT-infrastructuren. En beveiligt deze tegen ongewenste interne en externe invloeden.

Het uitvallen van systemen leidt makkelijk tot omzetverlies. Met beveiliging minimaliseert u de kans op systeemuitval, en wordt het simpeler om doelstellingen als efficiencyverbeteringen en kostenbesparingen te realiseren.

Beschermen wat belangrijk is en het faciliteren van de bedrijfsvoering is het uitgangspunt. Vanuit die visie ontwerpen we een integrale aanpak. Geheel afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Intem minimaliseert de risico’s en kwetsbaarheden, en zorgt ervoor dat ook in de toekomst uw infrastructuren veilig, beheersbaar en controleerbaar zijn.

Bij beveiliging kunt u denken aan:

- Firewalls
- Intrusie detectie systemen
- Backup-systemen
- VPN-oplossingen
- Anti-virus
- Anti-spam

Dit zijn maar een aantal voorbeelden waarmee Intem u van dienst kan zijn. Continuïteit, zekerheid en beheersbaarheid is wat u van Intem kunt verwachten.
 
 
 
Diensten assortiment
 
Kantoorautomatisering - Bij implementaties werkt Intem met ICT producten van hoge kwaliteit. Onze producten worden altijd... Lees meer
 
Servers - Bij Intem zorgen we door middel van een uitgebreid gesprek ervoor dat uw aangeschafte servers altijd... Lees meer
 
Netwerken - Een gemiddeld bedrijf  kan tegenwoordig niet zonder een computernetwerk. Het centraal beschikbaar stellen van informatie en applicaties is... Lees meer
 
Beveiliging - Doorgaan met uw business, zelfs bij calamiteiten? Intem biedt de helpende hand bij.... Lees meer

 
 
Home   |   Over ons   |   Diensten   |   Producten   |   Contact

© 2009 Intem, Alle rechten voorbehouden.